Sastojci:
- 500 ml paradajz soka
- 6 čaša vode
- maslinovo ulje
- 1 manja glavica crnog luka
- 1 manja šargarepa
- pola šolje pirinča
- so, biber, peršun
Paradajz čorba:
Donosimo vam recept za paradajz čorbu koja se priprema na malo drugačiji način.
Crni luk i šargarepu iseckajte na sitno i propržite na maslinovom ulju. Zatim dodajte paradajz sok i sipajte vodu pa ostavite da provri. Kada počne da vri, dodati šolju pirinča. Kuvati 10-tak minuta, pa dodati začine. Isključiti šporet, poklopiti i ostaviti na toploj ringli.
BONUS VIDEO
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Ubedljivo najbrži način da odmrznete meso
Posni paprikaš sa krompirom i šargarepama
Recept za brzu večeru bez mesa iz tiganja
Jednostavan kolač sa orasima i urmama