Ako volite da eksperimentišete sa hranom i da isprobavate razne ukuse, onda obavezno pripremite ovu pileću salatu sa kivijem i narom.Osvežavajuća i lagana, a kombinacija sastojaka je pun pogodak. Ne sprema se dugo, a ukrasiće svaku svečanu trpezu. A ako vam se ova kombinacija ne sviđa, voće zamenite sastojcima po želji, a naš predlog su masline.
- Sastojci:
- 1 pileći file
- majonez
- 1 paradajz
- 1 jaje
- kivi
- nar
Priprema:
Skuvajte meso i jaje. Odvojite žumance od belanceta i izrendajte, a meso iseckajte sitno. Uzmite 3 dekorativne posude, pa sipajte malo majoneza, a zatim poređajte meso. Opet tanak sloj majoneza, pa žumanca, zatim opet majonez, pa poređajte belanca i na kraju majonez i paradajz. Ukrasite seckanim kivijem, narom i majonezom.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA NOVOGODIŠNJU I BOŽIĆNU TRPEZU i osvojite VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem