Ako volite da eksperimentišete sa hranom i da isprobavate razne ukuse, onda obavezno pripremite ovu pileću salatu sa kivijem i narom.Osvežavajuća i lagana, a kombinacija sastojaka je pun pogodak. Ne sprema se dugo, a ukrasiće svaku svečanu trpezu. A ako vam se ova kombinacija ne sviđa, voće zamenite sastojcima po želji, a naš predlog su masline.
- Sastojci:
- 1 pileći file
- majonez
- 1 paradajz
- 1 jaje
- kivi
- nar
Priprema:
Skuvajte meso i jaje. Odvojite žumance od belanceta i izrendajte, a meso iseckajte sitno. Uzmite 3 dekorativne posude, pa sipajte malo majoneza, a zatim poređajte meso. Opet tanak sloj majoneza, pa žumanca, zatim opet majonez, pa poređajte belanca i na kraju majonez i paradajz. Ukrasite seckanim kivijem, narom i majonezom.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA NOVOGODIŠNJU I BOŽIĆNU TRPEZU i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus