1. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Pleh veličine 20 x 30 cm obložite papirom za pečenje. Čokoladu izlomite, pa je zajedno sa puterom i šećerom stavite da se otopi. Dok se topi, povremeno promešajte. Kad se otopi, sklonite sa vatre.
2. U otopljenu čokoladnu smesu dodajte jedno po jedno jaje, a zatim dodajte i brašno i kakao. Dobro izmešajte, pa dodajte polovinu malina. Sipajte smesu u pleh, pa odozgo pospite preostalim malinama.
3. Pecite oko 30 minuta, na srednjoj pregradi rerne. Ako volite čvršću strukturu kolača, pecite dodatnih 5 minuta. Pre nego što isečete, ostavite da se ohladi. Služite uz sveže maline.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus