1. Belanca odvojite od žumanaca. Žumanca umutite zajedno sa polovinom količine šećera, da bude penasto, i kuvajte ih na pari, dok se ne zgusnu. Kad se to ohladi, dodajte umućen margarin zajedno sa drugom polovinom šećera. Sastavite margarin i žumanca i u to dodajte istopljenu čokoladu.
2. Belanca izmutite u sneg i postepeno ih dodajte u krem sa žumancima, mešajući drvenom varjačom.
3. Skuvajte crnu ili filter kafu, otprilike oko pola litre, i u nju natapajte keks. Ređajte jedan red keksa, jedan red fila. Tortu zatim dekorišite po želji.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus