1. Rernu uključite na 220 stepeni. Nauljite pleh za mafine.
2. Pomešajte ovsene pahulje, suvo grožđe, prašak za pecivo i so. dodajte i ostale sastojke i dobro promešajte.
3. Sipajte smesu u pleh za mafine. Svako udubljenje neka bude 2/4 napunjeno.
4. Pecite mafine u zagrejanoj rerni 13-15 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus