1. Puding skuvati u 1 litri vode u koju ste dodali 150 g šećera. Paziti da se ne zgrudva, neprestano mešati dok se ne ohladi.
2. Posebno umutiti 1 margarin sa ostatkom šećera kog je najbolje prethodno samleti. Može i 1 vanil šećer da se doda i to sve sjediniti sa pudingom. U to dodati 100 gr mlevenih oraha.
3. Napraviti šerbet, pa keks umakati u vreo šerbet i ređati u veći poslužavnik za torte. Svaki red premazati filom, a poslednji preliti čokoladom koju ste otopili na tihoj vatri.
4. Dok se nije ohladila, posuti krupno seckane orahe i ostaviti da se stegne.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Opanak
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus