Domaći hleb od integralnog brašna je gušći i nije pahuljast kao od čistog belog brašna. Jednostavno se prirema.
Posni hleb na vodi od samo 4 sastojka se diže tokom noći, a dobijate savršenu zlatnu koricu.
Naučite da umesite mekanu cvet pogaču punjenu sirom koju možete da služite u svim prilikama.
Hrono hleb nije teško napraviti, najteže je da sačekate da testo nadođe, sve ostalo je lako.
Slatki hleb u obliku saća je odličan desert, koja će ujedno i da vas zasiti i zasladi.
Slatki hleb sa urmama i orasima je gotov za sat vremena, može da se jede sam ili uz najrazličitije namaze. Najlepše od svega je što krcka pod zubima.
Umesite domaći hleb, ali ovaj put ga napunite namazom od belog luka i sirom. Bićete oduševljeni ukusom.
Domaći hleb sa sodom bikarbonom je kao iz pekare, a pravi se u kesi za pečenje i brzo je gotov!
Umesite testo i napravite mekane domaće lepinje. Odlična su zamena za hleb.
Lagani somun bez kvasca će da zamiriše kuću, a uživaćete u njegovoj korici i mekoj unutrašnjosti.
Umesto slavskog kolača za Svetog Jovana poslužite domaći hleb punjen sirom i šunkom.
Hrono hleb je i zdrav i ukusan. Pravi se od tri vrste brašna, a poseban ukus mu daju raznovrsne semenke.
Umesite testo i napravite najlepšu cvet pogaču koji možete da služite kada su praznici, ali i svakodnevno.
Napravite najbolji domaći hleb, a super stvar kod ovog recepta je što ne morate da mesite testo.