1. Brašno prosejati, posoliti i dodajte kvasac rastopljen u mlakoj vodi.
2. U posebnu posudu sipajte mleko i vodu, a zatim dodajte brašno i lagano mešajte.
3. Kada se masa sjedini, dodati umućena jaja i čvarke.
4. Testo prekriti salvetom i ostaviti da stoji dva sata na toplom mestu. Potom kašikom vaditi uštipke i pržiti u vrelom dubokom ulju.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa
Izvor: mojkuvar.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus