Poslužite uz kiselo mleko i uživajte.
Sastojci:
- 500 grama gotovih kora
- 250 grama belog sira
- 1 pavlaka
- 2 zelene tikvice
- 3 jaja
- ulje
- so
- biber
Priprema:
1. Izrendane tikvice posoliti, ostaviti malo da odstoje, ocediti, dodati im jaja, sir i pavlaku, pobiberiti.
2. Dve po dve kore premazivati četkicom umočenom u ulje. Mazati nadevom, urolavati i ređajte u podmazan pleh. Peći oko 20 minuta dok ne porumeni, na 220 stepeni.
3. Pre serviranja ukrasiti po želji.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom