Ne morate da mesite testo ili da kupujete kore, samo sve sastojke stavite u tepsiju i za pola sata dobijete fantastičnu pitu.
Sastojci:
- 3 tikvice
- 2 jajeta
- 200 ml kefira
- 2 kašike brašna
- 80 ml maslinovog ulja
- 10 g praška za pecivo
- biber, so, tucana paprika, vlašac, peršun, mirođija
- čedar
Priprema:
Tikvice očistite i iseckajte na kockice. Stavite u posudu, pa dodajte jaja, kefir, brašno, maslinovo ulje, prašak za pecivo i začine. Dobro promešajte da se sve sjedini. Podmažite tepsiju sa malo ulja i sipajte smesu pa izravnajte. Pecite 30 minuta na 180°C. Zatim dodajte rendani čedar i pecite 5 minuta na 180°C.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus