Ne morate da mesite testo ili da kupujete kore, samo sve sastojke stavite u tepsiju i za pola sata dobijete fantastičnu pitu.

Sastojci:

  • 3 tikvice
  • 2 jajeta
  • 200 ml kefira
  • 2 kašike brašna
  • 80 ml maslinovog ulja
  • 10 g praška za pecivo
  • biber, so, tucana paprika, vlašac, peršun, mirođija
  • čedar

Priprema:

Tikvice očistite i iseckajte na kockice. Stavite u posudu, pa dodajte jaja, kefir, brašno, maslinovo ulje, prašak za pecivo i začine. Dobro promešajte da se sve sjedini. Podmažite tepsiju sa malo ulja i sipajte smesu pa izravnajte. Pecite 30 minuta na 180°C. Zatim dodajte rendani čedar i pecite 5 minuta na 180°C.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs