1. Zagrejte rernu na 200 stepeni.
2. U tiganj sipajte maslinovo ulje i pržite piletinu dok ne postane bela.
3. U tiganj dodajte šampinjone (isečene na četvrtine) i pržite dok piletina ne porumeni.
4. Piletinu i pečurke izvadite iz tiganja, a dodajte iseckani crni i beli luk i pržite 2-3 minuta. Zatim pomešajte luk sa piletinom i pečurkama.
5. Istopite puter u tiganju, dodajte brašno, mešajte i držite na vatri 2-3 minuta dok se ne dobije ujednačena masa.
6. U činiji pomešajte pileću supu i mleko, dodajte oraščić, so i biber. Potom pomešajte sa masom od brašna i mešajte dok se ne ne izjednači. Prokuvajte masu na pari dok se ne zgusne, uz konstantno mešanje.
7. Prelijte sos preko pečuraka i piletine i pospite iseckanim, svežim peršunom. Ostavite da se ohladi.
8. Gotovo testo stavite u kalup i ivice premažite jajetom. Potom ubacite smesu od pečuraka i piletine, i prekrijte testom. Premažite pitu jajetom, odsecite suvišne ivice.
9. Napravite otvore na piti, i stavite u rernu. Pecite između 20 i 25 minuta.