1. Od brašna, jajeta, soli i vode napravite testo malo gušće nego za palačinke.
2. U plehu zagrejte malo ulja, pa sipajte tresto tako da bude debljine oko centimetar. Pecite dok ne postane hrskavo. Malo prohladite i raskomadajte.
3. Ugrejte šolju maslaca pomešanog sa vrelom supom i sitno iseckanim belim lukom. Zalijte parčiće pečenog testa i ostavite da upije. Potom prelijte kiselim mlekom ili čime god vama se čini da ide i uživajte i prelepom ukusu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: opanak.net
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus