1. Od brašna, jajeta, soli i vode napravite testo malo gušće nego za palačinke. 


Sastojci:

1kg brašna

prašak za pecivo

1l kiselog mleka

nekoliko čenova belog luka

so

mesna supa

maslac

2. U plehu zagrejte malo ulja, pa sipajte tresto tako da bude debljine oko centimetar. Pecite dok ne postane hrskavo. Malo prohladite i raskomadajte. 

3. Ugrejte šolju maslaca pomešanog sa vrelom supom i sitno iseckanim belim lukom. Zalijte parčiće pečenog testa i ostavite da upije. Potom prelijte kiselim mlekom ili čime god vama se čini da ide i uživajte i prelepom ukusu.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/  

Izvor: opanak.net