1. Mikserom umititi jaja, dodati jogurt, ulje, sir, lagano umutiti mikserom te isključiti mikser.
2. Umešati brašno pomešano sa praškom za pecivo, posoliti i lagano sjediniti kašikom.
3. Pleh (srednje veličine) podmazati uljem i posuti brašnom te uliti smesu. Peći u dobro zagrejanoj rerni na 180 stepeni C oko 25 minuta.
4. Ostaviti da se prohladi. Seći na kocke (ili parčiće željene veličine) te poslužiti.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Oklagija
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus