1. Kratko ispržiti pileće meso. Sitno iseckati salatu (ako je puterica ne seckati je) i pomešati je sa majonezom, malo soli  i bibera. Ispržiti kratko slaninu da postane hrskava i jaje na oko. Paradajz iseći na kolutove.


Sastojci:

6 kriški tost hleba
4 tanka pileća fileta
4 kriške šunke
2 tanke kriške mesnate slanine
100 g ajsberg salate (može i dva lista puterice)
paradajza
2 jaja
4 lista kačkavalja
2 kašičice majoneza
so, biber

2. Ispeći tost hleb (tri parčeta po osobi). Slagati redom hleb, salatu, slaninu, sir, šunku, jaje, paradajz, ponovo salatu, hleb, sir , meso paradajz, salatu pa hleb. Preseći na dva ili četiri trougla (po želji).  Služiti uz pomfrit i ukrasiti začinskim biljem i polovinom paradajza isečenim na kriške.