Nekada nije moglo da se zamisli jelo bez pravih domaćinskih kobasica koje se najčešće spremaju na roštilju. Predlažemo vam da isprobate odličan recept za kobasice spremljene u pivu na dosta crnog luka. Gurmansko jelo od jednostavnih sastojaka će svakoga oduševiti već na prvi zalogaj, a ono što je bitno je da će uspeti i početnicima u kuhinji. 

  • Sastojci:
  • 500 g kobasica
  • 700 g crnog luka
  • 1 čaša piva
  • 1 ljuta papričica

Priprema:
Kobasice propržite na ulju, pa ih izvadite iz tiganja. Zatim u istom propržite seckan crni luk. U tepsiju poslažite propržen luk, onda dodajte kobasice (možete i da ih isečete), seckanu ljutu papričicu i začinite po želji. Prelijte pivom i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 15 minuta.

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE