1. Zagrejte mleko u šerpi i umutite ga u brašno. Nastavite da mešate dok  ne provri. Kada krene da vri, smanjite temperaturu. Mleko treba da se malo zgusne.


Sastojci:

150 ml mleka

1 i po kašika brašna

400 gr tvrdog sira (čedar)

160 gr prezli

Kašika senfa

120 ml tamnog piva

2 jaja (žumanca)

4 mlada luka

6 kriški tost hleba

2. Dodajate sir i mešajte ga na nižoj temperaturi, dok se ne istopi. Dodajte prezlu, senf i tamno pivo. Nastavite da mešavite dok se smeša ne sjedini.

3. Skinite sa vatre i ostavite da se malo prohladi. Kada se ohladi, dodajte žumance i dobro promešajte sastojke. Na kraju dodajte mladi luk.

4. Sipajte smesu na tost hleb a onda ga dobro zagrejte da porumeni i dobije zlatkasto, braonkastu boju.