1. Na ulju propržiti piletinu isečenu na kockice dok ne porumeni.
2. Kuvajte brokoli u kipućoj vodi, ne više od jednog minuta. Nakon toga ga propržite na ulju iseckanim crnim lukom. Povrću zatim dodajte proprženu piletinu, sklonite sa ringle i sipajte u pleh za pečenje.
3. U velikoj posudi, umutite jaja i dodajte im so, biber i papriku. Umućenim jajima zatim dodajte krompir (pečen ili skuvan) ispasiran viljuškom.
4. Smesu s jajima i krompirom preliti preko piletine i brokolija i pospite preko toga sitno iseckanu mirođiju ili drugi začin po želji.
5. Fritatu stavite u rernu zagrejanu na 200 stepeni i pecite 20-25 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus