Za doručak ili večeru obično spremate ista jela, a često je u pitanju sendvič. Ako vam je ostao samo bajat hleb, ne morate od njega da pravite prženice, možete i da spremite ukusan sendvič koji se peče u rerni. Priprema je jednostavna, bez puno prljavih sudova i stajanja pored šporeta.
Sastojci:
1 hleba
80 g putera
šunka
2 paradajza
3 jajeta
1 kašičica soli
2-3 grančice peršuna
100 g tvrdog sira
Priprema:
Veknu hleba presecite na pola, po dužini, pa premažite puterom. Preko poređajte šunku i paradajz isečen na kolutove. Jaja posolite i umutite, pa dodajte peršun. Sipajte preko hleba. Pospite rendanim sirom i poređajte na pleh obložen pek papirom. Pecite na 180°C oko 20 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus