Za doručak ili večeru obično spremate ista jela, a često je u pitanju sendvič. Ako vam je ostao samo bajat hleb, ne morate od njega da pravite prženice, možete i da spremite ukusan sendvič koji se peče u rerni. Priprema je jednostavna, bez puno prljavih sudova i stajanja pored šporeta. 

Sastojci: 
1 hleba
80 g putera 
šunka 
2 paradajza
3 jajeta 
1 kašičica soli
2-3 grančice peršuna
100 g tvrdog sira 

Priprema: 
Veknu hleba presecite na pola, po dužini, pa premažite puterom. Preko poređajte šunku i paradajz isečen na kolutove. Jaja posolite i umutite, pa dodajte peršun. Sipajte preko hleba. Pospite rendanim sirom i poređajte na pleh obložen pek papirom. Pecite na 180°C oko 20 minuta. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE