Spanać možete da jedete kao prilog, kao nadev za pitu, da pravite smutije... Kako god da ga napravite spanać je preukusan. Mi vam danas predlažemo najjednostavniji recept koji mogu da pripremi i početnici u kuhinji. Potrebna su 3 jeftina sastojaka i nekih 15 minuta. Nema ni kuvanja zaprške, ni seckanja... Bukvalno je sve toliko lako i brzo, a ukus fenomenalan.
- Sastojci:
- 100 g putera
- 400 g bebi spanaća
- 1 čen belog luka
Priprema:
Otopite 50 g putera, pa kada se istopi dodajte spanać. Pržite dok se ne "sparuši", a onda dodajte mleveni beli luk i preostali puter. Mešajte dok se ne istopi i sklonite sa šporeta. Posolite i pobiberite, pa opet promešajte. Služite sa mesom.
Izvor: Stvar ukusa
Slatki hleb za Uskrs - posna praznična vekna iz rumunske kuhinje
Kako da postavite i ukrasite sto za Uskrs
Uskršnja pečena šunka sa medenom glazurom
Kako da napravite najlepša dekupaž jaja za Uskrs
Uskršnja salata sa tortelinama, šunkom i kačkavaljem