Za sve osobe koje vole ribu, premaz u vidu mešavine začina nateraće ih da uvek premažu ribu njima. Ako vam se svidi ovaj premaz, možda će vam se dopasti i posni ruski pljemeni sa oslićem. Možete da koristite bilo koju vrstu ribe za prelivanje ovim sastojcima. Na primer, filete oslića. Pročitajte kako se priprema premaz.
Sastojci:
- soli po ukusu
- biber po ukusu
- 1 kašičica sušenog senfa
- 1 kašičica mlevene paprike
- 1/3 kašičice sušenih pahuljica bibera
- pola šake seckanog peršuna
Recepet za najbolji premaz za pečenu ribu:
Priprema ribe i začina
Za najbolji premaz za ribu pripremite filete ribe, i stavite ih u pleh za pečnje. Sastavite sve začine, ribu premažite maslinovim uljem a potom premažite začinima.
Pečenje ribe sa začinima
Ubacite pleh sa ribom u rernu i pecite na 200 stepeni, dvadeset minuta. Kada bude pečena poslužite pečenu ribu sa najboljim premazom!
Pročitajte kako se pravi RIBLJA ČORBA PO RECEPTU STARIH ALASA
BONUS VIDEO:
StvarUkusa/L.S.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem