Za sve osobe koje vole ribu, premaz u vidu mešavine začina nateraće ih da uvek premažu ribu njima. Ako vam se svidi ovaj premaz, možda će vam se dopasti i posni ruski pljemeni sa oslićem. Možete da koristite bilo koju vrstu ribe za prelivanje ovim sastojcima. Na primer, filete oslića. Pročitajte kako se priprema premaz.
Sastojci:
- soli po ukusu
- biber po ukusu
- 1 kašičica sušenog senfa
- 1 kašičica mlevene paprike
- 1/3 kašičice sušenih pahuljica bibera
- pola šake seckanog peršuna
Recepet za najbolji premaz za pečenu ribu:
Priprema ribe i začina
Za najbolji premaz za ribu pripremite filete ribe, i stavite ih u pleh za pečnje. Sastavite sve začine, ribu premažite maslinovim uljem a potom premažite začinima.
Pečenje ribe sa začinima
Ubacite pleh sa ribom u rernu i pecite na 200 stepeni, dvadeset minuta. Kada bude pečena poslužite pečenu ribu sa najboljim premazom!
Pročitajte kako se pravi RIBLJA ČORBA PO RECEPTU STARIH ALASA
BONUS VIDEO:
StvarUkusa/L.S.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus