Za sve osobe koje vole ribu, premaz u vidu mešavine začina nateraće ih da uvek premažu ribu njima. Ako vam se svidi ovaj premaz, možda će vam se dopasti i posni ruski pljemeni sa oslićem. Možete da koristite bilo koju vrstu ribe za prelivanje ovim sastojcima. Na primer, filete oslića. Pročitajte kako se priprema premaz.

Sastojci:

  • soli po ukusu
  • biber po ukusu
  • 1 kašičica sušenog senfa
  • 1 kašičica mlevene paprike
  • 1/3 kašičice sušenih pahuljica bibera
  • pola šake seckanog peršuna

Recepet za najbolji premaz za pečenu ribu:

15:23
Korak 1

Priprema ribe i začina

Za najbolji premaz za ribu pripremite filete ribe, i stavite ih u pleh za pečnje. Sastavite sve začine, ribu premažite maslinovim uljem a potom premažite začinima.

15:26
Korak 2

Pečenje ribe sa začinima

Ubacite pleh sa ribom u rernu i pecite na 200 stepeni, dvadeset minuta. Kada bude pečena poslužite pečenu ribu sa najboljim premazom!

Pročitajte kako se pravi RIBLJA ČORBA PO RECEPTU STARIH ALASA

BONUS VIDEO:

Kako se čisiti riba Instagram/pp_recepti_kbzu

StvarUkusa/L.S.