Rolat za koji će vam gosti tražiti parče više.
Sastojci:
- 1/2 praziluka
- 100 g šampinjona
- 300 g mlevenog belog mesa
- so, biber, kari
- 1 jaje
- oblande
Priprema:
Ispržite praziluk i šampinjone, pa dodajte meso. Začinite solju i biberom i sipajte dosta karija. Kada se smesa prohladi dodajte jaje. Oblandu uvijte u vlažnu krpu, pa kad nanpravite meso, filujte oblandu. Zatim je savijte, pa premažite jajetom, pospite prezlama i susamom. Zapecite u rerni na 200°C dok ne porumeni.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Original šampita koju će deca obožavati
Jednostavan čizkejk sa bundevom
Kako da kod kuće napravite medovaču
Recept za rižoto sa graškom
Domaće lazanje po italijanskom receptu