Luk iseckati zatim šargarepu na kolutiće kao i papriku i propržiti na ulju. Kad je prženo dodati meso, tikvicu sečenu na kockice, krimpir na tanke krugove. Naliti malo vode i dinstati meso da omekša.


Sastojci:

1 manja tikvica 2 krompira 3 šargarepe 3 zelene paprike 1 glavoca luka 1 manja šoljivca ulja 2 veća paradajza 4 parčeta mesa po izboru ja sam stavila pileće so začin seckan peršun

Naliti još malo vode dodati paradajz na krugove isečen, pa dodati začin, so i kuvati još desetinu minuta. Ako Vam je čorbica redja dodajte umućenu kašiku brašna u malo vode, ali da bude bez grudvica pa sipajte u čorbicu prokuvajte još koji minut i na kraju stavite peršun. Eto to je gotovo.

Uz ovu čorbicu predlažem belolučene paprike.

Do sledećeg recepta prijatno!

kodbakeugostima.blogspot.com