Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kulinarski trikovi

FENOMENALAN TRIK I REŠENJE ZA SVE DOMAĆICE: Kako da napunite eklere a da fil ne iscuri

Autor Aleksandra Ljubičić
Autor Aleksandra Ljubičić

Ekleri su klasičan francuski desert koji je specifičan po sočnom filu i mekanom i hrskavom testu.

Izvor: Printscreen/Youtube/Preppy Kitchen

Pravljenje eklera izgleda kao težak posao, posebno za manje iskusne domaćice, ali to uopšte ne mora da bude tako. Nakon što napravite eklere prema odabranom receptu za eklere, trebalo bi da ih napunite kremom koji odaberete. 

Možda će vas zanimati

Postoje dva načina na koja možete napuniti eklere

Prvo je da ih lagano isečete i napunite, a drugi je da pomoću šprica stavite krem u ekler. Ako ne želite da koristite špric, samo lagano zasecite nožem i napunite ih malom kašikom. Vi birate koju opciju želite, ali možda je najjednostavnija da koristitite špric.

Tako se nećete isprljati i puno preciznije ćete napuniti eklere. Međutim, važno je raditi sa ohlađenim kremom kako se ne biste opekli. Na isti način možete eklere napuniti i slanim nadevom. Koji god način da odaberete, ako dobro sledite recepte, rezultat je više nego ukusan.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: stvarukusa.rs

Pročitajte još

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti