Poslastice sa kokosom su svima omiljene, pogotovo rafaelo kuglice ili torta. Čak postoji i recept za baklave sa kokosom zato što niko ne može da odoli toj pahuljastoj namirnici. Sada napravite rafaelo krem koji možete da koristite za filovanje torti, kolača, krofni... Ovaj preukusan krem možete da koristite i zasebno, tako što ćete ga poslužiti kao sladoled.
Sastojci:
- 200 g putera
- 200 g bele čokolade
- 400 g kondenzovanog mleka
- 20 g kokosa
Priprema:
Istopite puter na pari, pa dodajte kondenzovano mleko i istopljenu belu čokoladu, pa umutite. Sipajte kokos i lagano promešajte.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus