1. Plavi patlidžan oljuštiti i iseći na veće komade. Zajedno sa belim lukom i malo maslinovog ulja dinstati dok sasvim ne omekša.
2. Iseckati sitno luk, crvenu papriku i paradajz.
3. Kad se smesa sa patlidžanom ohladi, izgnječiti i dodati luk, papriku i paradajz, umešati još maslinovog ulja, so i biber. Posuti sa malo seckanog peršuna. Držati u frižideru do služenja.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus