1. Povrće, sve osim zelja, očistiti i iseckati na sitnije komade.
2. Pržiti ga na vrelom ulju nekoliko minuta uz mešanje. Dodati alevu papriku i 1 l vode. Kuvati 15-tak minuta, pa dodati pahuljice, iseckano zelje, mirođiju, mešavinu začina, so i biber. Dodati još vode po potrebi i ukusu. Kuvati 5 minuta od momenta kada čorba provri.
Izvor: Domaćica za vas
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus