Rastopite kvasac u toplom mleku s malo soli i šećera. U brašno dodajte narendan sir, pavlaku, nadošli kvasac, 4 jajeta i soli po ukusu. Zamesite glatko testo i razvucite u koru debljine oko 2 cm. Malom čašom ili modlicom vadite pogačice, složite ih u namašćen pleh, namažite žumancetom i pospite susamom.
Ostavite pogačice da narastu, pa ih pecite u zagrejanoj rerni na umerenoj temperaturi oko 20 minuta, dok ne porumene.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus