Odvojite malo vremena i napravite ovu ukusnu čokoladnu tortu. Brzo je gotova, samo treba da sačekate da se ohladi. Savršen spoj kremastog čokoladnog fila i korice od keksa zadovoljiće sva vaša čula.
Sastojci:
- 150 mlevenog čokoladnog keksa
- 90 g putera otopljenog
- 100 g mlečne čokolade ili za kuvanje
- 250 gkrem sira
- kakao za ukrašavanje
Priprema:
Mleveni keks pomešajte sa otopljenim puterom pa utisnite na dno kalupa i po ivicama. Čokoladu otopite u mikrotalasnoj pa je pomešajte sa krem sirom. Mešajte žicom dok smesa ne postane glatka. Sipajte fil preko keksa. Stavite u frižider da se stegne, a pre serviranja pospite kakaom.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus