1. Rernu zagrejte na 200 stepeni. Modle za kolače dobro nauljite kako biste kasnije lakše vadili kolače.
2. Na pari otopite margarin i čokoladu. Žumanca umutite penasto sa 65 grama šećera, dodajte ekstrakt vanile i smesu sa čokoladom.
3. Umutite čvrst šam od belanaca i postepeno dodajte kašiku šećera.
4. Šam od belanaca postepeno i polako dodajte mešavini sa čokoladom i pažljivo umešajte.
5. Smesu sipajte u kalupe i pecite dok se ivice kolača ne ispeku, ali sredina treba da izgleda pomalo vlažno, oko 10 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus