Sastojci:
- 5 belanca
- 300 g kristal šećera
- so, na vrh noža
Recept za puslice:
Kako biste napravili puslice umutite belanaca sa malko soli u čvrst sneg i počnite postepeno da dodajete šećer. Mutite neprekidno oko dvadesetak minuta.
Pleh obložite papirom za pečenje, a smesu ubacite u vrećicu za kolače i ređajte oblike puslica na pleh. Pazite da ne budu preblizu.
Zagrejte rernu na 200 stepeni, a kada ubacite pleh sa puslicama, smanjite na 100 stepeni i sušite ih oko sat do sat i po. Uživajte! Možda ćete želeti da napravite i puslica tortu.
Pročitajte i kako da napravite kore za puslicu
BONUS VIDEO
Stvarukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus