Posna minestrona čorba, kombinacija povrća i testenine može da bude deo ručka ili da se jede za večeru. Najbolja je kada je topla. Možda ćete želeti da saznate kako se pravi POSNA KROMPIR ČORBA: Od jeftinih sastojaka i bez zaprške, a može da zameni kompletan obrok. A evo i kako da napravite posnu minestrone čorbu.
Sastojci:
- 1 kašika ulja
- 2 šargarepe, seckane
- 2 stabljike celera, iseckane
- 1 luk, seckani
- 1 kašičica soli
- ½ kašičice bibera
- 1 krompir, oljušten i isečen na kockice
- 3 čena belog luka, mlevena
- 795 g narezanog paradajza
- 1,8 l povrtnog bujona
- 2 tikvice, isečene na kockice
- 425 g belog pasulja, kuvanog
- 120 g spanaća
- 200 g posne testenine
Recept za posnu minestrne čorbu
13:55
Korak 1
14:00
Korak 2
14:01
Korak 3
Dodajte i pasulj i kuvajte
Dodajte pasulj, spanać i testeninu. Pokrijte i kuvajte 10 minuta. Ostavite da se ohladi pre serviranja. Uživajte u posnoj minestrone čorbi!
Pročitajte i KAKO SE PRAVE POSNE KNEDLE ZA SUPU
BONUS VIDEO
StvarUkusa/L.S.
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom
Minestrone čorba za post na vodi
Kako da napravite moka krem tortu