1. U mleko stavite kvasac i malo šećera, promešajte i ostavite da kvasac ukisne. U međuvremenu zamesite testo od brašna, ulja, belanceta i kvasca rastopljenog u mleku. Posolite i dobro izmesite testo, pa ga podelite u 8 delova.
2. Svaki deo razvucite do debljine malog prsta, u oblik kruga. Dobijene krugove delite na 4 dela, pa na sredinu svakog stavite kašiku sira, izgnječenog i pomešanog s umućenim jednim jajetom.
3. Urolajte kifle uvijajući testo prema vrhu, odnosno sredini kruga i ređajte ih u pleh. Kiflice premažite umućenim jajetom i pospite susamom. Pecite u dobro zagrejanoj rerni oko 30 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus