1. Njoke skuvati u posoljenoj vodi, ocediti i ostaviti na toplom.
2. Očistiti crni i beli luk, pa ga iseckati na kockice. U tiganju zagrejati maslinovo ulje, pa na njemu prodinstati luk. Mini-paradajz oprati, očistiti i dodati mešavini sa lukom, a zatim sve zajedno dinstati. Pikantno posoliti i pobiberiti, a zatim
umešati pesto od bosiljka.
3. Maslac zagrejati u drugom tiganju, pa dodati njoke i kratko ih izdinstati. Umešati paradajz,posoliti i pobiberiti. Njoke u sosu od paradajza servirati na tanjire i jelo dekorisati po želji.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus