Zelen za supu operite, očistite i iseckajte. Luk oljuštite i isecite na četvrtine. Zajedno propržite u većoj posudi. Pile operite i osušite. Dodajte 1 l vode u povrće i kuvajte oko 60 minuta. Izvaditi pile, skinuti meso sa kostiju i iseckajte ga. Supu procedite, te u njoj oko 25 minuta kuvajte opran, oljušten i sitno iseckan krompir. Šargarepu i brokoli operite i očistite. Isecite šargarepu na štapić, a brokole na cvetove. Meso i rezance dodajte u supu oko pet minuta pred kraj kuvanja.
Pileća supa sa brokolijem
Ukusna pileća supa obogaćena je zdravim brokolijem.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus