Bajat hleb obično svi bacaju, međutim to ne morate da radite, jer od njega možete praviti različita jela poput popare, prženica, punjene vekne ili ovih hlebnih pica. Picu možete filovati sastojcima koje već imate u frižideru, a sve je gotovo za 10 minuta.
Sastojci:
- 8 parčića bajatog hleba
- 100 g kobasice ili šunke
- 2 manja paradajza
- 100 g sira
- 2 kašike majoneza
- Po želji: peršun svež, origano, bosiljak
Priprema:
Stavite parčiće bajatog hleba na pleh obložen papirom za pečenje. U činiji pomešajte seckanu šunku, paradajz, sir, majonez i začine po želji. Stavite fil na komade hleba. Peći na 200°C 6-8 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem