Bajat hleb obično svi bacaju, međutim to ne morate da radite, jer od njega možete praviti različita jela poput popare, prženica, punjene vekne ili ovih hlebnih pica. Picu možete filovati sastojcima koje već imate u frižideru, a sve je gotovo za 10 minuta.
Sastojci:
- 8 parčića bajatog hleba
- 100 g kobasice ili šunke
- 2 manja paradajza
- 100 g sira
- 2 kašike majoneza
- Po želji: peršun svež, origano, bosiljak
Priprema:
Stavite parčiće bajatog hleba na pleh obložen papirom za pečenje. U činiji pomešajte seckanu šunku, paradajz, sir, majonez i začine po želji. Stavite fil na komade hleba. Peći na 200°C 6-8 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus