Bajat hleb obično svi bacaju, međutim to ne morate da radite, jer od njega možete praviti različita jela poput popare, prženica, punjene vekne ili ovih hlebnih pica. Picu možete filovati sastojcima koje već imate u frižideru, a sve je gotovo za 10 minuta.

Sastojci:

  • 8 parčića bajatog hleba
  • 100 g kobasice ili šunke
  • 2 manja paradajza
  • 100 g sira
  • 2 kašike majoneza
  • Po želji: peršun svež, origano, bosiljak

Priprema:

Stavite parčiće bajatog hleba na pleh obložen papirom za pečenje. U činiji pomešajte seckanu šunku, paradajz, sir, majonez i začine po želji. Stavite fil na komade hleba. Peći na 200°C 6-8 minuta.

Izvor: Stvar ukusa

KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE