Bajat hleb obično svi bacaju, međutim to ne morate da radite, jer od njega možete praviti različita jela poput popare, prženica, punjene vekne ili ovih hlebnih pica. Picu možete filovati sastojcima koje već imate u frižideru, a sve je gotovo za 10 minuta.
Sastojci:
- 8 parčića bajatog hleba
- 100 g kobasice ili šunke
- 2 manja paradajza
- 100 g sira
- 2 kašike majoneza
- Po želji: peršun svež, origano, bosiljak
Priprema:
Stavite parčiće bajatog hleba na pleh obložen papirom za pečenje. U činiji pomešajte seckanu šunku, paradajz, sir, majonez i začine po želji. Stavite fil na komade hleba. Peći na 200°C 6-8 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
Karfiol sa slaninom iz tiganja
Pesto od spanaća za jela sa testeninom i salate
Domaći sladoled sa orasima
Domaći kompot od kajsija bez konzervansa
Savijača sa jabukama od razvučenih kora