Doručak je najbitniji obrok, a ljudi ga često preskaču ili jednu neku brzu hranu. Za dobar početak dana bitno je da ne preskačete jutarnji obrok i da on bude kvalitetan. Od njega vam zavisi koliko ćete biti koncentrisani u toku dana i nećete osećati umor. Obično nepravilan doručak sa sobom povlači i prejedanje za ručak, što je takođe nije dobro. Umesto da ga preskačete pod izgovorom da nemate vremena ili da niste gladni pripremite nešto što je lako, a opet bogato proteinima ili ugljenim hidratima. Dobar izbor za brz doručak su ovsene pahuljice, kao i jaja. Od jaja možete da napravite najrazličitije obroke za kratko vreme. Upravo takav je i ovaj recept za džepove od prženih jaja koja možete da koristite da napravite sendvič. Napunite ih salatom, šunkom i sirom i eto odličnog obroka. Za džepove od prženih jaja su vam potrebna samo ona i to ovaj obrok ne čini samo ukusnim, nego i ekonomičnim. 

  • Sastojci: 
  • 4 jajeta 
  • so
  • ulje 

Priprema:
Jaja posolite i umutite, a u tiganju zagrejte ulje. Umočite špatulu u zagrejano ulje, pa umočite u jaja i stavite sa sve špatulom da se prži. Kada se jedna strana isprži, okrenite špatulu na drugu stranu. Izvadite i rukama lagano pridržite džepove od jaja kako bi lakše izvadili špatuli. Možete da ih punite šunkom, sirom, zelenom salatom...

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE