Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJBRŽI NAČIN ZA PRIPREMU PASTRMKE: Spremna je za 10 minuta, a idealna je za slavsku trepzu (VIDEO)

Autor Sanja Belinić

Ako volite da jedete pastrmku, onda isprobajte ovaj recept, a super je predlog i za slavsku trepzu.

 Pastrmka sa bademima Izvor: Printscreen/YT/Helen Rennie

Sveta Petka se prbližava, a kako ove godine pada u petak, na trpezi mora da se nađe posna hrana. Naš predlog je da spremite pastrmku sa listićima badema, a kako se u ovom receptu koriste jaja, pročitajte čime možete da ih zamenite kako bi jelo bilo posno. Pastrmku možete da spremate na milion načina, ali ovo je jedan od najboljih recepata za pripremu ove ribe

Sastojci: 

  • 60 g listića badema 
  • 2 fileta pastrmke
  • 1 jaje 
  • 1 kašika ulja za jaku toplotu
  • 1 kašika putera
  • 1 čen belog luka
  • malo soka od limuna
  • začinsko bilje po želji

Recept za pastrmku sa bademima: 

Badem sipajte u kesu, pa oklagijom pređite par puta, da se izlomi. Uvaljajte pastrmku u umućeno jaje, pa u badem i ispržite. Istopite puter, pa dodajte mleveni beli luk, sok od limuna i seckano začinsko bilje po želji. Prelijte preko pastrmke

Pročitajte i ovo: Super trikovi za prženje ribe

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:31
Kako se čisiti riba
Izvor: Instagram/pp_recepti_kbzu
Izvor: Instagram/pp_recepti_kbzu

Izvor: StvarUkusa 

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti