Pica je uvek dobar predlog za večeru, a kaprićozu zamenite ovom sa dimljenom piletinom i parmezanom. Umesto da je kupujte, od svega par sastojaka spremite picu koju će svi obožavati. Podlogu možete i sami da napravite, a ovde pročitajte kako. Ako želite dodajte još neki sastojak, masline bi se odlično uklopile.
Sastojci:
- 1 podloga za picu
- paradajz sos
- dimljena piletina
- malo parmezana
- 1 paradajz
- malo tvrdog sira
Priprema:
Podlogu za picu odmrznite, a zatim paradajz sos pomešajte sa malo šećera i soli i premažite podlogu. Preko poređajte iscepkanu dimljenu piletinu i izrendajte malo tvrdog sira po želji. Pecite na 200°C nekih 10-15 minuta, a zatim izvadite i poređajte paradjaz isečen na kolutove i pospite parmezan. Vratite još nekih 5 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem