Pica je uvek dobar predlog za večeru, a kaprićozu zamenite ovom sa dimljenom piletinom i parmezanom. Umesto da je kupujte, od svega par sastojaka spremite picu koju će svi obožavati. Podlogu možete i sami da napravite, a ovde pročitajte kako. Ako želite dodajte još neki sastojak, masline bi se odlično uklopile.  

Sastojci: 

  • 1 podloga za picu
  •  paradajz sos
  • dimljena piletina 
  • malo parmezana 
  • 1 paradajz 
  • malo tvrdog sira 

Priprema: 

Podlogu za picu odmrznite, a zatim paradajz sos pomešajte sa malo šećera i soli i premažite podlogu. Preko poređajte iscepkanu dimljenu piletinu i izrendajte malo tvrdog sira po želji. Pecite na 200°C nekih 10-15 minuta, a zatim izvadite i poređajte paradjaz isečen na kolutove i pospite parmezan. Vratite još nekih 5 minuta. 

Izvor: Stvar ukusa