Kada vam treba brza večera ili ručak, a možda su vam se najavili gosti, počastite se najbržom picom koja se pravi od hleba. Sve sastojke imate kod kuće i napravićete je očas posla. Možete da dodate i neku šunku ili slaninu. Zaboravite na mešenje testa i čekanja da nadođe, sada za 15 minuta, sa sve pečenjem, na stolu imate savršeno jelo.
Sastojci:
- 4 tost hleba
- kečap
- majonez
- tvrdi sir po želji
- paradajz
- crna maslina
Priprema:
Tost hleb poređajte jedan pored drugog u dva reda, da dobijete kvadrat. Na svako parče sipajte kečap, pa razmažite. Na ivicu sipajte majonez (oko celog kvadrata). Pospite rendanim ili seckanim sirom, pa preko poređajte paradajz isečen na kolutove. Isušite paradajz ubrusom. Poređajte i masline i pecite na 200°C oko 10 minuta. Možete da dodate i neku šunku ako želite.
Izvor: Stvar ukusa
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom