Ako volite crni luk onda će vas ovaj recept oduševiti. Pečeni i hrskavi luk je odličan kao dodatak jelima, ali i kao grickalica uz film ili knjigu. Ovo je jedan od recepata koji će vas oduševiti već na prvi zalogaj.
Pročitajte i kako da otkrijete da li ste alergični na crni luk.
Sastojci:
- 4-5 ljubičastog luka
- 100 g brašna
- 1 kašičica soli
- 3 kašike maslinovog ulja
- 1 kašičica mlevene paprike
Priprema:
Crni luk iseckajte na sitne kockice, ubacite u činiju sa vodom, a zatim ga osušte ubrusom. Uvaljajte u brašno, pa sipajte u pleh obložen pek papirom. Posolite i prelijte maslinovim uljem. Pecite na 175°C oko 30 minuta. Na kraju pospite začinskom paprikom.
Izvor: Stvar ukusa
AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!
Čuvena torta Marlenka kao iz reklame
Beskvasni hleb od heljde
Trikovi da iskoristite previše kiselo testo, koje ne može da naraste
Sezonska pasta sa bundevom