Zbog visokog udela vitamina B, kalijuma i gvožđa, cvekla se svrstava u grupu najzdravijeg povrća. Može se jesti i sveže narendana i skuvana, i kako god da se odlučite nećete pogrešiti.
Sastojci:
- 2 manje cvekle
- šaka oraha
- 1 celer
- maslinovo ulje
- jabukovo sirće
Priprema:
Cveklu i celer, operite, očistite i izrendajte. Dodajte seckane orahe. Sve izmešajte i začinite uljem i sirćetom.
Napomena: Ukoliko želite možete dodati i prepečeni susam.
Izvor: Stvar ukusa
*KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus