Ova salata od tunjevine i krastavca može biti poslužena za večeru, čak i kao ručak jer je puna je proteina, a uz to se brzo priprema. Odlična je i da je ponesete na posao, ali i u danima kada su vrućine pa vam nije do uključivanja šporeta.
Sastojci:
- 1 konzerva tunjevine
- 1 krastavac
- 1 avokado
- 1 struk praziluka
- ajsberg salata
- sok od limuna
- 2 kašike maslinovog ulja
- so, biber
Priprema:
U jednoj činiji iseckajte avokado na sitno, začinite ga limunovim sokom, solju i biberom. Dodajte ajsberg salatu, seckan praziluk, krastavac i na kraju tunjevinu. Prelijte maslinovim uljem i uživajte.
Izvor: Stvar ukusa
KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom