Ova salata od tunjevine i krastavca može biti poslužena za večeru, čak i kao ručak jer je puna je proteina, a uz to se brzo priprema. Odlična je i da je ponesete na posao, ali i u danima kada su vrućine pa vam nije do uključivanja šporeta.
Sastojci:
- 1 konzerva tunjevine
- 1 krastavac
- 1 avokado
- 1 struk praziluka
- ajsberg salata
- sok od limuna
- 2 kašike maslinovog ulja
- so, biber
Priprema:
U jednoj činiji iseckajte avokado na sitno, začinite ga limunovim sokom, solju i biberom. Dodajte ajsberg salatu, seckan praziluk, krastavac i na kraju tunjevinu. Prelijte maslinovim uljem i uživajte.
Izvor: Stvar ukusa
KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus