Domaća pilećasupasa rezancima uvek prija stomaku, pre svakog glavnog obroka. Znamo miris poznate domaće supe sa rezancima ili knedlama, i zaista leči dušu, naročito tokom hladnih dana. Možda ćete želeti da napravite čuvenu francusku supu sa lukom. Možda nećete imati vremena da domaću supu pravite često, ali povremeno neće biti previše zahtevno. Evo kako da pripremite najbolju domaću pileću supu sa rezancima!
Sastojci:
- piletina
- 1 crni luk
- veza zeleni
- celer
- domaći rezanci
Recept za domaću pileću supu sa rezancima
Kuvajte piletinu
Domaću pileću supu sa rezancima počnite da pravite tako što ćete piletinu da stavite u hladnu vodu da se kuva.
Propržite crni luk
U međuvremenu na drugoj ringli u tiganj sipajte malo ulja i propržite crni luk koji ste isekli na polutke. Dodajte ga u meso i posolite sve.
Ubacite vezu zeleni i celer
Kada je meso polugotovo, dodajte iseckanu vezu zeleni i celer. Gotovu supu procedite, dodajte rezanca i ostavite još kratko da se kuva. Servirajte i uživajte u domaćoj pilećoj supi sa rezancima!
Pročitajte pikantna supa sa kobasicom, slaninom i krompirom
BONUS VIDEO
StvarUkusa/L.S.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem