1. Ocedite pasulj i kukuruz. Luk isecite na kolutove, a salatu na trake.
2. Sve sastojke sjedinite. Za preliv izmešajte limunov sok, ulje, so, dodajte med i seckane ili mlevene papričice.
Ova salata je bogatog ukusa i divnih boja.
02.11.2014.
1. Ocedite pasulj i kukuruz. Luk isecite na kolutove, a salatu na trake.
konzerva crvenog pasulja
konzerva kukuruza
2 srednje glavice crvenog luka
glavica zelene salate
kašika meda
limun, ljute papričice, ulje, so
2. Sve sastojke sjedinite. Za preliv izmešajte limunov sok, ulje, so, dodajte med i seckane ili mlevene papričice.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus