Ovaj jednostavan trik će vam pomoći da pripremite savršene voćne kolače.
Koliko puta vam se događalo da ste spremali kolač sa višnjama ili borovnicama i sve voće je na kraju završilo na dnu kolača? Taj problem možete rešiti sasvim jednostavnim trikom.
Ako želite da voće (borovnice, višnje, trešnje…), ali i komadići čokolade i slični dodaci, budu ravnomerno raspoređeni u vašim mafinima i kolačima poslužite se jednim brzim savetom.
Potrebno je samo da uvaljate voće (ili komadiće čokolade) u brašno, pa tek onda da ga ubacite u smesu.
Promešajte lagano ili samo nabacajte preko smese koju ste već sipali u tepsiju ili kalupe.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus