1. Na ulju prodinstati iseckani luk.
2. Zatim dodati meso. Dinstati 10-15 min.
3. Dodati so i biber.
4. U velikoj činiji staviti ohlađeno meso, španać i začine.
5. Zatim dodati feta sir i jaja.
6. U podmazanu tepsiju prečnika 24 cm staviti jednu po jednu koru. Slagati kore naizmenično sa jedne pa sa druge strane tepsije. Svaku koru poprskati sa istopljenim maslacem i sirom.
7. Kada poslažete sve kore, stavite smesu od sira u sredinu tepsije i prekrite sa korama.
8. Vrh premazati sa maslacem i ostatkom sira.
9. Peći 45 min na temperaturi 175°C.
Izvor: *Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Serbiancafe
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus