1. Na ulju prodinstati iseckani luk.


Sastojci:

300 g mlevenog mesa

1 glavica iseckanog crvenog luka

2 male kašike ulja

250 g skuvanog i iseckanog spanaća

1 velika kašikagrčkog začina (ili mešavine začina)

120 g feta sira

2 jajeta

16 kora za pitu

5 velikih kašika mekanog maslaca

1/4 šolje izrendanog sira

so, biber

2. Zatim dodati meso. Dinstati 10-15 min.

3. Dodati so i biber.

4. U velikoj činiji staviti ohlađeno meso, španać i začine.

5. Zatim dodati feta sir i jaja.

6. U podmazanu tepsiju prečnika 24 cm staviti jednu po jednu koru. Slagati kore naizmenično sa jedne pa sa druge strane tepsije. Svaku koru poprskati sa istopljenim maslacem i sirom.

7. Kada poslažete sve kore, stavite smesu od sira u sredinu tepsije i prekrite sa korama.

8. Vrh premazati sa maslacem i ostatkom sira.

9. Peći 45 min na temperaturi 175°C.

Izvor: *Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa  

Izvor: Serbiancafe