1. Odmrznuti lisnato testo razviti ga u pravougaonik debljine 2 mm i iseći na trake. Dužina trake zavisi od veličine ruže.
2. Salamu iseći na pola i ređati na trake od lisnatog testa. Deo trake mora ostati prazan. Zatim uviti traku da se dobije ruža. ružice stavite u podmazan kalup za mafine.
3. Peći na u zagrejanoj rerni na 250 stepeni da porumene 20 minuta.
Izvor: Kod bake u gostima
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus