Ovaj osvežavajući desert možete da poslužite sa domaćim sladoledom od čokolade.
Sastojci:
- 200 do 250 g višanja (ili drugog voća po izboru)
- 150 g kristal šećera
- 1 belance
Priprema:
Višnje očistite od koštica. Sve sastojke stavite u malo dublju posudu i mutite dok ne dobijete čvrstu fil kao šlag. Sipajte u činije i stavite u zamzivač.
Napomena: Desi se da nekad bude ređa smesa, ali to ne smeta ukus je isti.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Recept poslala Tanja Đorđević
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom