Ovaj osvežavajući desert možete da poslužite sa domaćim sladoledom od čokolade.
Sastojci:
- 200 do 250 g višanja (ili drugog voća po izboru)
- 150 g kristal šećera
- 1 belance
Priprema:
Višnje očistite od koštica. Sve sastojke stavite u malo dublju posudu i mutite dok ne dobijete čvrstu fil kao šlag. Sipajte u činije i stavite u zamzivač.
Napomena: Desi se da nekad bude ređa smesa, ali to ne smeta ukus je isti.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Recept poslala Tanja Đorđević
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus