Torte bez pečenja su odlične ako ste početnik u kuvanju jer ne zahtevaju neko posebno umeće. Baunti torta je popularna zbog kombinacije kokosa i čokolade. Sve što treba da uradite je da poslažete keks, sipate fil koji ste umutili preko i na kraju čokoladnu glazuru. Možete da je poslužite i za slavu. 

Sastojci:

  • 500 g kakao keksa 

Za fil:

  • 500 g krem sira 
  • 300 ml slatke pavlake 
  • 150 g šećera 
  • 50 g kokosa 

Za glazuru:

  • 200 g čokolade 
  • 100 ml mleka 

Prirpema:

Poređajte keks u kalup, pa umutite krem sir sa šećerom, dodajte slatku pavlaku i nastavite da mutite. Sipajte kokos i promešajte. Zatim pola fila sipajte preko keksa, pa još jedan red keksa, pa preostali fil. Stavite u frižider na pola sata. Pomešajte mleko i čokoladu i istopite. Prelijte preko fila. Vratite u frižider na još pola sata.