Osvežite se odličnim i laganim kremom od limuna. Napravićete ga za manje od 5 minuta i može odmah da se jede. Ako želite da bude hladno, ostavite ga u frižideru sat do dva. Možete da ga servirate i uz čokoladnu tortu.
Pročitajte kako se pravi limnočelo.
Sastojci:
- 1 limun (sok i kora)
- 220 ml slatke pavlake
- 250 g jogurta sa ukusom limuna
- limunčelo
Priprema:
Umutite slatku pavlaku, pa dodajte koru limuna i limunov sok. Sjedinite mikserom, pa sipajte jogurt i limunčelo ako želite. Servirajte u čaši, a ukrasite po želji.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus