Osvežite se odličnim i laganim kremom od limuna. Napravićete ga za manje od 5 minuta i može odmah da se jede. Ako želite da bude hladno, ostavite ga u frižideru sat do dva. Možete da ga servirate i uz čokoladnu tortu.
Pročitajte kako se pravi limnočelo.
Sastojci:
- 1 limun (sok i kora)
- 220 ml slatke pavlake
- 250 g jogurta sa ukusom limuna
- limunčelo
Priprema:
Umutite slatku pavlaku, pa dodajte koru limuna i limunov sok. Sjedinite mikserom, pa sipajte jogurt i limunčelo ako želite. Servirajte u čaši, a ukrasite po želji.
Izvor: Stvar ukusa
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom